Haberler

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Araştırma Görevlisi Enes KURT'un bildirisi "Erol Eren Best Paper" ödülüne layık görülmüştür.

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Araştırma Görevlisi Enes KURT, Doç. Dr. Yasin Şehitoğlu (Yıldız Teknik Üniversitesi) ve Arş. Gör. Fatih Şengüllendi (Nişantaşı Üniversitesi), International Strategic Management and Managers Association ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından 9 – 11 Kasım 2017 tarihinde düzenlenen '7th International Conference on Leadership, Technology, Innovation and Business Management (ICLTIBM)' Kongresi’nde 'Does The Experience Level Have A Moderator Effect In The Relation Between Transformational Leadership and Positive Psychological Capital?' başlıklı bildirisini sunmuştur. Bildiri, 'Erol Eren Best Paper' ödülüne layık görülmüştür.

Topkapı Kampüsü

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Telefon: 0850 283 60 00
Eposta: info@istinye.edu.tr