Haberler

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni kapsamında gerçekleştirilen Konferans öğrenci ve idari kadronun katılımıyla gerçekleşti

Atatürk’ün aramızdan ayrılmasının 79. senesinde düzenlenen anma töreni, programına saat 09.05 te saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı.

İstinye Üniversitesi Akademik ve idari kadrosunun yanı sıra öğrencilerin de hazır bulunduğu törende İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi ve eski Büyükelçi Murat BİLHAN “Atatürk’ün Diplomasi Anlayışı” ve devamında İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Hakkı CAŞIN “Asker ve Devlet Adamı Olarak Atatürk” konulu konferansları ile yer aldı.

Topkapı Kampüsü

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Telefon: 0850 283 60 00
Eposta: info@istinye.edu.tr